Handelsbetingelser

Firmaoplysninger

KANA ATELIER
Kongegade 12D, 1.
5800 Nyborg

CVR: DK-35939687
hej@katarinanatalie.dk

 

Betaling

Der modtages online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay Online og Paypal.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Der benyttes en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Hjemmesiden bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Levering

Alle kunstprint pakkes og sendes i sikker emballage i form af trekantede paprør, og leveres med fragtselskab GLS indenfor 2-5 hverdage.

Leveringen kan ske via omdeling eller til pakkeshop. Pris for levering til pakkeshop: 39 DKK. Der kan opnås gratis fragt ved køb fra 349 DKK.

Afhentning: Alle varer kan afhentes efter aftale i Nyborg.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, dog ikke personliggjorte plakater og kort, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes køber.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives og sendes på mail. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Er du i tvivl om noget, kontakt gerne på mail hej@katarinanatalie.dk.

 

Varens stand ved returnering

Køber hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at køber må prøve varen på samme måde, som hvis der handles i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at køber ved fortrydelse får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til sælger at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Eventuelle fejl og/eller mangler på interiør og genstande vil stå oplyst på de enkelte annoncer.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

KANA ATELIER
att. Katarina Andersen
Kongegade 12D, 1.
5800 Nyborg

hej@katarinanatalie.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Produkt og kvalitet

Kunstplakater er digitalt printet på høj kvalitets 180 grams papir, med mat overflade. 

Vær opmærksom på at farver og toner på kunstplakater, vil kunne variere og være en smule forskellig fra skærm til printet produkt. 

Se alle kunstplakater.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Der tages forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og udsolgte varer, herunder arbejdskonflikter og mangler ved eller forsinkelse af leverandør. Det kan ikke garanteres at produktet stemmer overens med farver på din skærm, da farveindstillinger på skærme kan være individuelle.

 

Ændring i handelsbetingelser

Der forholdes retten til at kunne ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Alle oplysninger behandles fortroligt, og de vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Kontaktoplysninger opgivet ved gennemføring af køb eller lign. kan blive delt med samarbejdspartnere.