Annonce af Moodings

knxmoodings_6485

knxmoodings_6474

knxmoodings_6472-2

knxmoodings_6491

Jeg har fornyligt fået nogle super lækre sager fra Moodings ind af døren, hvor de fleste af dem allerede er kommet på plads. Der er bl.a. kommet en ret cool vægreol op i soveværelset – som er lidt smart, da der kan hænges ting på. Jeg har f.eks. brugt den til at hænge et par tasker op, men man kunne også hænge planter fast i kroge nedenunder. Dét kunne se fint ud.

Det sorte skrin er også fra Moodings, som jeg bruger til armbånd. Det er så flot, og fås også i flere forskellige farver, og varianter. Den her er virkelig også smuk! Det kunne være en perfekt jule- eller pakkegave, da de kun koster 149 kroner! Jeg er i hvert fald super glad for min. Jeg har udover de to ting, også fået den smukkeste krukke hjem, og nogle krydderier fra Nicolas Vahé. Dem må jeg vise frem en anden dag.

Vægreolen fås lige her
 
 

Lige nu er der også mulighed for at deltage i nedenstående konkurrence, hvor man kan vinde 3000 kroner til Moodings! Det kunne da være pisse fedt at vinde, lige op til jul – hvor man har brugt alle sine penge på julegaver til andre, og så lige få en gave til sig selv, hvor man kan købe en masse fede ting! Jeg ville bruge pengene på nogle af de ting fra collagen – altså udover det fine skrin som jeg allerede har.

Alt man skal gøre for at deltage er at tilmelde sig nyhedsbrevet (som man kan framelde sig igen). Easy peasy.
 
 

2 svar til “WIRE REOL & SMUKT SKRIN”

  1. Freja siger:

    Er helt vild med skabet, det ville jeg vildt gerne eje! Vi mangler sådan et til alle vores vinglas, stel og andre ting som vi efterhånden mangler ordenlig plads til

  2. Katarina Natalie siger:

    Det er også super cool!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *