Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

WIN & DESIGN WITH CASEAPP

caseapp01caseapp02
Konkurrencen er sponsoreret af CaseAppJeg har været så heldig at få lov til at designe mit eget iPhone cover og computer skin af CaseApp, og så blev vi enige om at en af mine læsere her på bloggen også skulle have muligheden for det! Jeg har lavet mine designs af en af mine illustrationer fra Another Poster Shop, og jeg synes selv de er blevet super cool! Det er så fint man kan designe noget helt unikt, og jeg havde faktisk overvejet at få marmor til at starte med, men jeg er glad for jeg valgte noget personligt. Man kan f.eks. også vælge at sætte familiebilleder, søde quotes eller inspirerende fotografier på. Ved at følge de 3 nedstående steps kan I selv få muligheden for at designe jeres eget cover til mobilen, og skin til computeren.
Udover konkurrencen kan I benytte koden ‘KATARINA20’ og få 20% på jeres ordre på caseapp.dk.

FOR AT DELTAGE:

1. Følg bloggen på facebook HER
2. Følg CaseApp på facebook HER
3. Skriv en kommentar med navn og mail

Der trækkes en vinder den 15. oktober kl. 20.

34 thoughts on “WIN & DESIGN WITH CASEAPP

  1. Ville elske at pynte min MacBook og iPhone med fine personlige prints – så pænt og virkelig praktisk når begge dele bliver slæbt med alle steder 💚 ønsker og håber!!!

  2. Følger allerede begge på facebook og krydser alt hvad krydses kan 😀 Kunne være så fedt, med et ‘skin’ til min computer og nyt cover til min iPhone 😀

    // Sam Madeleine Athena
    SamConradsen@live.dk

Skriv en kommentar