headset2
Har I set man kan få et headset i Tiger for fucking 60 kroner! Arrghh. Mine trofaste følgere her på bloggen ved allerede jeg er kæmpe nærrigrøv, så jeg er bare kæmpe fan af Tiger og alle de fine ting de sælger – bl.a. dette overdrevet fede headset. Jeg har længe ønkset mig et hvidt headset, og har også købt et på eBay for lidt tid siden – som desværre kom hjem i den forkerte farve, så nu er jeg ved at finde ud af med sælger hvad der skal ske. Det jeg købte på eBay er trådløst, og det er dette ikke…. Det er pisse belastende med sådan en lang ledning, men jeg elsker det alligevel! Det spiller virkelig godt (god bass) og til 60 kroner er jeg virkelig begejstret.
Jeg ved godt julekataloget fra BoBedre er 2 år gammelt, men jeg elsker bare det cover! Det er så fint! Hvis jeg skulle pynte op til jul skulle alt være hvidt, og med masser af sølv glimmer! Ingen farver….. Men dét cover er nok det eneste julegejl som bloggen får at se. Det må I leve med.

5 svar til “White headset”

 1. Eva siger:

  De ser fine ud.. Kan de justeres omkring hovedet? Er selv på udkig efter et par hvide 🙂

 2. katarinanatalie siger:

  De kan godt justeres ja 🙂

 3. Katrine siger:

  Hvor er lysestagen fra? 🙂 Den er vildt fed!

 4. katarinanatalie siger:

  eBay 🙂

 5. Hejsa

  Jeg har totalt stalket dig de sidste par dage må jeg indrømme… Det sker engang i mellem for mig, når jeg falder over en rigtig fed IG`er eller blogger… Har vist klikket på de fleste links til Ebay også og fået smidt en del i kurven.. Nå – jeg vil bare høre, om de der trådløse høretelefoner… Måske har du ikke testet dem, hvis de skal retur, men jeg er så fristet til at købe nogen via Ebay, er bare i tvivl om hvorvidt de er gode eller hvad.. Hvis de er billige… Jeg VIL have god lyd nemlig 😀

  På forhånd mange tak – også for al den lækre inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *