hair

Mit hår bliver mega mørkt i bunden når det gror ud, og det er pisse irriterende fordi det skal holdes ved lige og farves når udgroningen bliver for stor. Jeg elsker lyst hår, og det skal være så lyst som muligt! Hvidt hvis det kan! Lige nu sidder jeg med farve i fordi jeg har fået for stor udgroning igen, det skal have 3 gange. Det er crazy. Hvis det ikke får de omgange bliver det gult, og det er den sidste farve i universet jeg vil ha’ mit hår skal være! Så hellere leverpostej. Jeg farver det hjemme denne gang fordi jeg havde en farve liggende, herefter tager jeg til frisøren. De har meget mere styr på det end jeg har, og så slipper jeg for besværet med at kæmpe mod den gule farve. Disse billeder er omkring et års tid gamle, og jeg savner lidt mit lange hår.

11 svar til “White blonde hair”

 1. Lizette Wallentin siger:

  Din hårfarve er super fed og jeg synes personligt tit at folk med hel Hvidt hår , ligner noget der er løgn da det er de færreste der ren faktisk kan bære det :)!!

  Men tilgengæld synes jeg du bære det super flot og klær dig , jeg har selv haft helt lyst hår og når jeg ser tilbage på mine gamle billeder tænker jeg bare HVAD FANDEN HAR JEG LAVET ??

 2. Patricia siger:

  Hvilken hårfarve bruger du?

 3. katarinanatalie siger:

  Blonde fra Swartzkopf 🙂

 4. katarinanatalie siger:

  Haha tusind tak! Er meget beæret over at være en af de udvalgte 😀
  Jeg kender det også godt selv, men det er hvis det er gult hår – det er simpelthen no go!!

 5. Michelle siger:

  Er du ikke på bloglovin? 🙂

 6. katarinanatalie siger:

  Jo da! Der er link i hvert indlæg og nederst på bloggen 😉

  Kram

 7. Anne siger:

  Når du siger du farver 3 gange. … Bliver det så gult de første par gange og farver du så lige efter ? Er selv vild med det meget lyse og har selv de “gule” problemer ved bundfarvningerne

 8. katarinanatalie siger:

  Ja, farver det 3 gange. 2 gange med en afblegning, og 1 gang med aske blond.
  HADER gult hår!!! 😉

 9. Simone plehn siger:

  Hva for en askeblond bruger du 🙂 ?

 10. katarinanatalie siger:

  Det er altid forskelligt, afhænger af hvilke der er på tilbud 😀

 11. […] fra jeg fik farvet håret sidst. Skal snart igen, denne gang bliver det bare farvet som det er i dette indlæg. 5. Mit mega seje skab – som I nok efterhånden har set mange gange. 6. Et lille hjørne af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *