bychristel02

Jeg havde egentlig planlagt at få taget nogle super sprøde outfitbilleder, men jeg har slet ikke haft tid, så I får lige mine smukke nye bukser at se med et dårligt “mirror-selfie”. Bukserne er fra Design by Christel, og de er bare så cool! Jeg er helt nervøs for at gå med dem, for jeg er bange for de skal blive ødelagte når de er så hvide og fine. Haha. Jeg har aldrig været så god til hvidt tøj – jeg elsker det, men er mega dårlig til at have det på. Bukserne vil jeg både bruge til hverdag med en lækker sweater, og til byen med f.eks. en crop top på til. Bukserne er i noget meget kraftigt materiale, så de bliver en smule “tunge” i det, og falder rigtig flot, og det gør så også at de ikke er gennemsigtige. Bukserne kan købes på Christels webshop lige her. Hvis I har lyst til at se mere fra Christel, så kan I fange hende på Instagram lige her, og på Facebook lige her.

I samarbejde med DESIGN BY CHRISTEL

3 svar til “W H I T E & HIGH WAISTED”

  1. Sara Skjødt siger:

    De er SÅ fine! Hvad størrelse har du bestilt dine i? 🙂

  2. I størrelse small 🙂

  3. […] var på vej ind til byen for at shoppe lidt. Bukserne fra Design by Christel viste jeg også frem i dette indlæg, og jeg er så glad for dem! De kan virkelig anbefales. I kan selv få fingre i dem på Christels […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *