Husk at sætte filmen til HD. Det var nok så meget sagt, at jeg havde masser af tid til at blogge i dag. Fordi jeg er syg har jeg sovet det meste af dagen, men jeg har da lige fået tid til at ligge i sengen og redigere min lovede roomtour færdig. Beklager den er rystet, alt for hurtig og i højformat. Jeg er ikke skide god til at lave film endnu, men jeg synes det er super sjovt at sidde med, så jeg håber der kommer en masse i fremtiden. Lidt produktiv har jeg da været i dag, jeg har også ligget og fundet lidt lækkerier til jer på eBay, så selvom jeg er syg, så sker der da noget. Jeg har heldigvis også fået det bedre, så jeg er klar til at komme på arbejde i morgen.
Jeg har en spørgerunde i gang, så I kan fyre løs med spørgsmål om bloggen eller mig lige her.

8 svar til “vlog: roomtour #3”

 1. Nivikka siger:

  Dit værelse er helt utroligt fedt, kan slet ikke komme mig over det!

  Hopeless✈Wanderer

 2. Mie siger:

  Hvor er den fine gyngestol fra? 🙂

 3. katarinanatalie siger:

  Tusind tak! 🙂

 4. katarinanatalie siger:

  Den er købt på lakeland-furniture.co.uk 🙂

 5. Louise Ellegaard siger:

  Hvor er dine dødninghoveder fra? Synes jeg har ledet over alt 🙂

 6. katarinanatalie siger:

  Fra eBay, magasin og Ilva 🙂

 7. Sabine siger:

  Hvor er lampen fra som hænger ned af væggen?

 8. katarinanatalie siger:

  Den er købt i Biltema 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *