BESØGER: SARAH SAABYE

brickwall02

I dag er vi på et lille besøg hos Sarah Saabye, og det er der en helt speciel grund til. Måske I allerede kan spotte det? Sarahs hjem er så hyggeligt, det indeholder en masse naturlige materialer og dæmpede jordnære farver. Sarah følger med dagligt her på bloggen, og hun er blevet inspireret af mit DIY projekt her, til at lave sin helt egen flamingovæg!! Fuck, hvor er det sejt altså! Jeg synes den er overdrevet flot (langt flottere end min egen), og så er jeg da vildt glad for at jeg har kunne inspirere Sarah, til at gå i krig med sådan et kæmpe projekt. Hun beskriver sin fremgangsmåde således: “Jeg har limet flamingoen direkte på væggen, faktisk ovenpå et designtapet. Men det virkede super godt! Og i stedet for grå- og stenspray, har jeg malet med billig hobbymaling fra Søstrene Grene og fuget med klinkefuge.” Pisse sejt altså. Jeg er så imponeret!

Hvis I andre også har lavet nogle projekter til hjemmet, som er inspireret af bloggen, så vil jeg meget gerne høre fra jer. Hold jer endelig ikke tilbage med at sende billeder til mig, for jeg elsker at se jeres projekter!

Skriv en kommentar