Besøger: Isabella Bonde

isabella

Billed kredit: Isabella Bonde
En ny ting her på bloggen vil være små besøg rundt omkring i inspirerende menneskers boliger, og til det første indlæg har jeg været så heldig og få lov til at besøge Isabella Bonde fra Esbjerg. Isabella har det lækreste værelse, og den fineste indretningstil. Hun kombinerer det rå og feminine, og gør stilen hendes egen med en masse fede DIY projekter – som f.eks. den der mega awesome seng hun har! Isabella har været så sød og svare på 5 spørgsmål om hendes stil og mange projekter, de kommer her:
Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?
Min indretningstil er meget simpel og minimalistisk, men med et lidt anderledes touch. Personligt synes jeg ikke det må blive for kedeligt, men rummets farver skal være i balance. Jeg er vild med kontrasten mellem det rene hvide look, og de rå materialer, som metal eller beton. På det sidste er jeg blevet meget fanget af den tidsløse og klassiske stil, hvilket jeg vil prøve at indbringe lidt mere af i min indretning.
Hvad er dit yndlingselement i dit værelse?
Min seng er uden tvivl den del af mit værelse jeg holder mest af. Den er med til at skabe meget mere plads, og åbner rummet op. Min seng har også speciel betydning, da jeg selv har været med til at designe den og udover det tilbringer jeg stort set alle min søndage deroppe, så kærligheden for min seng er meget stor.
Hvor finder du inspiration til de ting du laver?
Min inspiration kommer blandt andet fra Instagram, Tumblr og mit yngling blad Costume. På Instagram holder jeg blandt andet af bloggeren @apieceofcake82. Min største inspirationskilde kommer dog ikke fra mobilen, eller computeren, men fra andotherstories’ butikker og indre arkitektur. Butikken på strøget i København er fuldstændig gennemført, og så lækkert indrettet.
Hvad drømmer du om at tilføje til dit værelse?
Jeg har længe drømt om “Fauteuil A56” stolen fra Tolix, og “slit table hexagon” i guld fra hay. De to genstande må jeg simpelhen bare eje på et tidspunkt, og de står øverst på min wishlist.
Hvad er dit næste projekt?
Mit næste projekt er at få lavet en spejldør, og få bygget nogle praktiske hylder ind i mit tøjskab. Der skal laves mere plads til mine sko, da det er lidt træls at halvdelen af dem ligger klemt sammen på en hylde. Jeg har ikke helt besluttet mig for hvordan projekterne skal laves, men så snart de er færdige, bliver de sikkert delt med alle på Instagram.
Jeg er kæmpe fan af Isabellas stil og jeg er super glad for hun gad deltage i et indlæg her på bloggen. Hvis I har nogle spørgsmål til Isabella er jeg sikker på hun gerne vil besvare dem, enten her i en kommentar, eller på hendes Instagram som I kan følge lige her.

4 svar til “Besøger: Isabella Bonde”

 1. J siger:

  HVORDAN KAN MAN HAVE EN LÆKKER VÆRELSE!?!?!? JEG ER SKIDE MISUNDELIGT *smiley med hjerter-øjne*
  – Så fedt med at du skal besøge folks boliger, fandt mig inspireret i denne indlæg! Ser frem til flere indlægs :-))

 2. katarinanatalie siger:

  Jaaeehhhhh, det er virkelig lækkert!!!
  – Det er dejligt at høre 😉

 3. Hvordan kommer hun op i sin seng?

  I øvrigt super lækkert værelse!

 4. katarinanatalie siger:

  Hun bruger en stige hun tager frem 🙂

Skriv en kommentar