Så fik jeg som lovet endelig lavet en lille video til jer så I kan se hvordan jeg bor. Det er første gang jeg laver og redigere en film, så I må lige bære over med mig mht. kvalitet, klipning osv. Selvom det tager lidt tid, så synes jeg det er en ret fed måde at vise ting frem på bloggen, f.eks. outfits, new in, indretning, mad osv., så det kommer jeg nok til at gøre en del i fremtiden. Det eneste jeg er ked af er jeg har vendt kameraet på den lange led. Haha. Gider ikke lave det om. Enjoy!

9 kommentarer til “ vlog: roomtour #1 ”

  1. Øj hvor er den bare indrettet helt sindsygt lækkert! Jeg er virkelig vild med skrivebordet i træ, altså det første bord du viser i videoen. Hvor er det fra? 🙂

  2. Hvor er det bare en fed lejlighed og hvor er du da utrolig heldig at få fat i den, hvor i Odense er den placeret? (centralt?).
    Bliver helt missundelig på den og dig! :p
    xxx

Skriv en kommentar