Så fik jeg som lovet endelig lavet en lille video til jer så I kan se hvordan jeg bor. Det er første gang jeg laver og redigere en film, så I må lige bære over med mig mht. kvalitet, klipning osv. Selvom det tager lidt tid, så synes jeg det er en ret fed måde at vise ting frem på bloggen, f.eks. outfits, new in, indretning, mad osv., så det kommer jeg nok til at gøre en del i fremtiden. Det eneste jeg er ked af er jeg har vendt kameraet på den lange led. Haha. Gider ikke lave det om. Enjoy!

9 svar til “vlog: roomtour #1”

 1. Johanne siger:

  Øj hvor er den bare indrettet helt sindsygt lækkert! Jeg er virkelig vild med skrivebordet i træ, altså det første bord du viser i videoen. Hvor er det fra? 🙂

 2. Tusind tak! Skrivebordet er et vi selv har hentet på et savværk og ordnet 🙂

 3. Julie Kirkeby siger:

  Hold nu op hvor det en lækker lejlighed. Og virkelig godt udnyttet!!

  xx
  Julie
  // juliekirkeby.blogspot.dk

 4. Mange tak Julie 🙂

 5. Emilie Berg siger:

  Hvor er det bare en fed lejlighed og hvor er du da utrolig heldig at få fat i den, hvor i Odense er den placeret? (centralt?).
  Bliver helt missundelig på den og dig! :p
  xxx

 6. Tak Emilie! Den ligger lige efter Overgade, så ja i centrum 🙂

 7. Hvor er den bare flot og super hyggelig! 🙂

 8. […] og skal flytte fra min dejlige lille lejlighed i Odense centrum (som I kan se i en vlog lige her) grundet kæresten og jeg vi er gået hver til sit, så jeg skal i gang med at indrette igen […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *