Jeg har allerede luftet min glæde over en plantegning på Instagram, fordi vi endelig har fundet os et hus, og om én måned flytter ind! Huset vi har købt er et dødsbo fra 50’erne, som trænger til en kærlig hånd. Det er et fint og velholdt hus, men det trænger til at blive moderniseret en smule, og det er lige dét Mikkel og jeg gik efter. Huset ligger i dejligt lukket vænge, med udgang til stor have, og med skov i nærheden.

Nedenfor kan I se lidt billeder fra huset, som det står nu, og under hvert billede har jeg skrevet lidt, om de tanker vi gør os ved renoveringen. Udover de nedenstående ting, skal huset også have nye vinduer, nyt tag, ny facade og en ny garage. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang!

customsize4
I stuen skal der laves loft til kip, så det rigtigt kan blive et lækkert åbnet rum. Her er allerede dejligt højt til loftet, men det kommer til at gøre en verden til forskel, med den ekstra lofthøjde. Gulvtæpperne skal af, og så skal plankegulvet nedenunder have en masse kærlighed.

customsize6
Væggene ud til køkkenet skal bankes ned, så der bliver åbnet op, og vi får lavet et hyggeligt køkken-alrum. Nøgleordene i renoveringen kommer til at være; lys, åbent, naturlige materialer og kontrast.

customsize9
Det gamle, ellers fine fine snedkerkøkken trænger også til at blive fornyet. Med væggene fjernet, drømmer jeg om en funktionel køkkenø/bar, som skiller stue og køkken, store skabe og masser af bordplads. Jeg har allerede forelsket mig i et smukt køkken i træ, så nu må jeg se om jeg får Mikkel med på den.

customsize13
I stueplanen er der 3 rigtig gode rum. Disse kunne blive udnyttet som soveværelse, børneværelse og kontor. De skal alle males, have nye lofter og gulvtæpperne skal væk. Her skal også laves nogle smarte løsninger til opbevaring, i stedet for de mørke indbyggede skabe, som følger med huset.

customsize11
I huset er der i stueplan et gæstetoilet, og et bad i kælderen. De skal begge renoveres totalt, men vi beholder plantegningen som den er, med gæstetoilet med brus ovenpå, og så laver vi et stort lækkert badeværelse nedenunder.

customsize17
I haven så jeg gerne der kom en stor træterasse rundt om hjørnet på huset, og nogle hyggekroge rundt omkring, for at udnytte solen bedst muligt fra haven. Derudover skal både for- og baghave have en makeover, hvor der plantes en masse smukke blomster.

Jeg tænker at næste indlæg bliver et stort moodboard, med skønne løsninger jeg sagtens kunne blive inspireret af, til det nye hus. Er det noget I har lyst til at se?

23 svar til “VI HAR KØBT ET 50’ER HUS!”

 1. Maria siger:

  Sikke et fint hus i har fundet jer 👏🏻 Glæder mig til at følge med i projektet! Personligt er jeg VILD med køkkenet, og ville have beholdt det. Men kan dog godt se, at det er svært, når man samtidig gerne vil have åbnet op. Og så kan jeg faktisk også godt lide de indbyggede skabe.

 2. Therese siger:

  Glæder mig til bolig spam 😀
  Så fint et hus – synes virkelig I har været gode til at se mulighederne.

 3. ÅHHH hvor er det spændende, jeg glæder mig til at følge med i projektet. 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

 4. Katarina Natalie siger:

  Dejligt at høre!

 5. Katarina Natalie siger:

  Mange tak! Vi er også sikre på, at huset kan blive super fint 🙂

 6. Katarina Natalie siger:

  Mange tak! Vi synes også virkelig køkkenet er fint, selvom det ikke er vores stil. Vi snakkede om, hvis vi kunne pille det ned uden det gik i stykker, at der helt sikkert var nogen, som kunne bruge det 🙂

 7. Tina KH siger:

  Stort tillykke med huskøb:-)
  Jeg vil rigtig gerne følge jeres ombygning og se før og efter billeder:-)
  Held og lykke med arbejdet foran jer.
  Og en god weekend.

 8. Simone siger:

  Åhhh hvor er det spændene!!
  Jeg glæder mig til at følge jeres renovering af huset! 🙂
  Vi leder selv stadig 🙁 Syntes det er svært at finde det helt rigtige hus.

  Simone
  Microcut.dk

 9. Freja siger:

  Ej det bliver så spændende! Glæder mig så meget til at følge med i udviklingen 😀

 10. Katarina Natalie siger:

  Dejligt du har lyst! :-*

 11. Katarina Natalie siger:

  Det er super svært! Dog er dette hus ikke dét vi skal bo i “resten af vores liv”, og have børn osv i. Det er et hus vi skal sætte i stand, og vi ser det lidt som et “projekt”, så det gjorde det lidt lettere for os at vælge 🙂

 12. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak Tina! Det er dejligt at høre 🙂
  God weekend til dig også.

 13. Alberte siger:

  Tillykke med huskøbet, det er virkelig et fint hus, glæder mig til at følge med i forvandlingen. 🙂
  Jeg håber ikke det kommer til at føles påtrængende, for det er bestemt ikke hensigten. Men jeg er helt vild med de gamle teakfronter på jeres køkkenskabe- og skuffer, og hvis de overlever nedrivningen af køkkenet, og der ikke er andre der skal overtage det, må du gerne råbe højt, jeg aftager med glæde og giver også gerne en skilling for det. 🙂 Jeg ville bare ikke kunne bære hvis det blev smidt ud. 😉

 14. Katarina Natalie siger:

  Hej Alberte! Tusind tak!
  Det er på ingen måde påtrængende! Jeg vil meget gerne have dig i tankerne, når vi begynder at pille køkken, og skabe ned. Så sender jeg dig en mail 😊

 15. Malene siger:

  Du har næsten fået en ny læser! Jeg er selv på husjagt og har et i kikkerten, som også skal moderniseres! Dagdrømmer virkelig og inden jeg fik min morgenkaffe googlede jeg forskellige hindbærsorter til min “nye have”. Kan det passe du ikke bruger kategorier på bloggen, eller kan det bare ikke ses fra mobilen?

 16. Katarina Natalie siger:

  Jeg er også i fuld gang med dagdrømmeriet! Det kan man hurtigt komme til når man kigger på hus 😀
  Jo, det gør jeg skam, men af en eller anden grund er de ikke synlige på mobilversionen.

 17. Sara siger:

  Hvor bliver det bare spændende for jer! ☺️
  Det ville næsten være en skam at smide det fine køkken ud – og jeg ved at der vist skulle være ret godt gang i salget af den slags køkkener/elementer på eksempelvis DBA. Bare et lille tip! ☺️
  Jeg tror til gengæld ikke at jeg selv havde fjernet de gamle indbyggede skabe. Med en omgang maling synes jeg i hvert fald selv at de er noget så fine og også super praktiske. Indretningen indvendigt i skabene kan man jo også nemt lave om på hvis man selv går i gang med at være lidt kreativ. ☺️

 18. Katarina Natalie siger:

  Jeg er også sikker på køkkenet bliver givet videre, og ikke smidt ud. Tidlingere beboer var snedker, og har selv lavet køkkenet, som virkelig er kvalitet! Så det skal ikke til skrald 🙂
  De indbyggede skabe beholder vi også, dog ikke fronterne. Vi laver en lidt mere moderne løsning.

 19. Tillykke med huset, der er såå mange muligheder og håber vi får lov til at følge med i udviklingen.. Er også lidt nysgerrig efter hvor det er henne.. ha ha..

  Knus Jeanette.

 20. Katarina Natalie siger:

  Jeg er næsten sikker på, jeg kommer til at spamme bloggen og insta, med billeder af processen! 😀

 21. Spam er altid godt, så glæder mig til at følge med.. 😀

 22. Katarina Natalie siger:

  YAY!!! 😀

 23. […] vi har købt hus, ville vi gerne finde en hund, og jeg har længe fulgt forskellige danske internater, for at se om […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *