IMG_501955
Min mor og hendes kæreste er flyttet fra deres hus, og derfor havde de en masse ting de ikke kunne få med, og det var bl.a. denne fine loftlampe designet af Verner Panton. Den var oprindeligt orange – det var ikke lige min stil, derfor fik den en makeover, hvor ledningen blev skiftet ud og skærmene blev malet hvide. Jeg er blevet super glad for den, for den giver så lækkert og hyggeligt lys inde på vores “nye” kontor.
Hvis I sidder og selv er helt forgabt i den minimalistiske loftlampe, så kunne det måske være en fordel for jer at kigge efter den på Bestemt.dk. Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt i hvad I har lyst til at give for f.eks. Verner Panton lampen, og ikke hvad prisen oprindeligt er. I opretter jeres bud på siden, så sender de det ud til deres netværk af forhandlere, som så vurdere den pris I har givet. Det er da pisse smart, og der kunne jo være penge at spare.

I samarbejde med Bestemt.dk.

4 svar til “Verner Panton Flowerpot”

 1. Sara siger:

  Endnu et fint billede af dit hjem og et godt fund til lejligheden! Er blevet rigtig glad for dine bolig-indlæg i de sidste par uger og der er også kommet mange af dem – Din blog er helt klart min foretrukne boligblog!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

 2. katarinanatalie siger:

  Tusind tak Sara, hvor er det fedt at høre! Jeg er godt klar over bloggen er blevet invaderet med boligindlæg på det sidste, så jeg er glad for det ikke er blevet for meget 🙂

 3. Sofie siger:

  Hvor er stolene fra☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *