Velkommen til min nye blog

img_3843_4

Hvis I har besøgt min blog indenfor den sidste uges tid, så har I måske spottet, at her er sket en forandring. Bloggen er nemlig blevet til en Bloggers Delight-blog – hvilket er meget nyt og spændende for mig. Jeg er blevet en del af Danmarks største bloggernetværk, som jeg selvfølgelig er meget glad for, og stolt af.. Jo. Jeg er ganske tilfreds med at være her faktisk. Se selv mit glade fjæs… Så tak til Bloggers Delight, fordi I vil have mig boende.

Desværre er jeg den næste måned lidt fraværende på min nye-lækre-skal-nok-tiltrække-en-masse-læsere blog, fordi jeg (som allerede nævnt 30 gange) er i gang med at skrive den her skide bog, som jeg bliver pisse glad for når jeg er færdig – men som lige nu hænger mig langt ud af halsen… håber ikke mit forlag læser med. Jeg er virkelig glad for vores samarbejde!

… det bliver så godt. Jeg glæder mig til at stå med den i hænderne, vise den frem her på bloggen og samtidig være færdig med min svendeprøve… fuck det bliver godt. Så skal det fandme fejres!!! Ville nok være meget normalt hvis jeg tænkte, men jeg vil faktisk bare så gerne sove. Jeg vil løbende løfte sløret for nogle af de projekter, der kan findes i bogen som bliver udgivet til august – så bliv i nærhenden. Du må faktisk slet ikke lukke vinduet ned igen…. DON’T DO IT!

 

Nå. Jeg ville bare lige byde jer velkommen til mit nye univers her. Må hellere gå i seng nu, er pænt overtræt.. Jeg håber I føler jer lige så godt hjemme som jeg gør, på trods af de nye reklamer. Jeg synes faktisk ikke de er så forfærdelige som først antaget – må nok indrømme jeg havde lidt svært med dem… But anywho, jeg glæder mig til at blogge en masse herfra, så jeg håber selvfølgelig stadig I har lyst til at kigge forbi! Hajhaj.

6 svar til “Velkommen til min nye blog”

 1. Fedt, håber du får en dejlig start 😀 Blogging er bare det hyggeligste.

  – A

 2. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak :-*

 3. Hvor er det en fed blog du har dig! Velkommen til BD 🙂

 4. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak Mathias! Kan kun sige i lige måde, din blog er meget inspirerende 🙂

 5. Tak skal du ha’! Jeg elsker altid, når man får øjnene op for noget nyt og spændende 😉

 6. Katarina Natalie siger:

  Ja nemlig! Det er super fedt 🙂

Skriv en kommentar