Follow You

189 kr.489 kr.

‘Follow You’ er et abstrakt motiv malet med akryl på lærred.

✘ Digitalt print
✘ 180 grams papir
✘ Mat overflade
✘ Signeret

Quantity

Gratis fragt og levering på 3-6 hverdage

Sikker betaling med kort, MobilePay & PayPal

14 dage til at sende retur hvis du fortryder

Om produktet

‘Follow You’ er et abstrakt motiv malet med akryl på lærred.

Kunstplakaten er et digitalt print. Papiret som motivet printes på, er højkvalitets 180 grams papir beregnet til kunstprint, med en mat overflade. ‘Follow You’ kunstplakaten fås i størrelserne 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm.

 

Kunstplakater og malerier

Alle værkerne i KANA ATELIER er unikke håndmalede motiver af kunstneren Katarina Natalie Andersen. Alle værker her males med enten akvarel på papir, digitalt eller med akryl på lærred. Alle værker fås eksklusivt her på siden, og forhandles ikke andre steder. Værkerne i akvarel scannes ind på en computer, og opsættes til kunstplakater. Alle værker, malerier og kunstplakater, kan købes i flere størrelser og er alle signeret. Kontakt på hej@katarinanatalie.dk hvis en anden størrelse ønskes.

 

Om KANA ATELIER

Webshoppen er udviklet og ejet af kunstner Katarina Natalie Andersen, som er bosat i Nyborg, hvor det tilknyttede atelier til KANA ATELIER også er placeret. Katarina har malet og tegnet siden hun var helt ung, men det var specielt under COVID-19, de kreative sysler tog fart, og webshoppen, samt hele hendes kreative univers kom til live. I 2022 overtog Katarina et galleri i Nyborg sammen med sin søster Sheala Laubin, men flyttede senere i mere kreative omgivelser hvor de begge arbejder med hhv. kunst og clairvoyance.

Katarina arbejder nu med både kunstplakater af motiver hun maler på papir med akvarel, og så tager hun imod bestillinger af custom malerier malet på lærred med akvarel og akryl. Ønsker du at bestille et værk, eller har du spørgsmål, så tag kontakt her.

Følg også gerne Katarinas kreative univers KANA ATELIER på Instagram eller på Facebook.