eucalyptuslow1_high

eucalyptuslow2_high

eucalyptuslow3_high

Ved siden af mit arbejde som grafisk designer, laver jeg grafiske print til webshoppen Another Poster Shop. Jeg sælger også de mange fotografier jeg tager på mine ture rundt omkring. OG jeg vil nu som noget nyt, hver uge vise ét af mine print frem, her på los-bloggos. Jeg bruger meget tid på at tage billeder, og i den forbindelse kan jeg lige så godt tage nogle fine billeder af mine print. Som også kan bruges på shoppen. Hæ.

Det første jeg vil vise frem, er en af mine favoritter – nemlig denne Eucalyptus. Billedet kom til verden, som en del af en lille plante-serie. Der manglede sgu’ lidt grønt i mellem alt mit sort/hvide… må jeg da indrømme. Jeg har denne stående hjemme i 50×70 cm. Btw. er lampen ikke mega awesome? Den har jeg lige fundet i genneren til 20 kr. Den var guld – men så blev den sort! Smart, ikk?
 

Plakaten kan findes lige her i flere størrelser, og ved brug af koden “NYTLOOK2017” får I 25% rabat
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *