ASOS // KØBT PÅ UDSALG

asos_juli17Det er faktisk noget værre lort. Efter jeg har downloadet Asos’ app kan jeg slet ikke stoppe med at købe ting, og jeg bruger alt for mange penge. Jeg kan virkelig ligge længe inden jeg skal sove, og kigge på tøj… sko.. tasker. Ja selv bøger. Amen for helved.

Men men men, det skal så også siges jeg altid køber udsalg! Så har jeg det lidt bedre med mig selv. Den sidste måned har jeg faktisk fundet nogle rigtig fine ting på Asos, som jeg har fået til en god pris. Den hvide t-shirt (1) og de grå jeans er jeg virkelig glad for! Jeg havde ledt efter de jeans i flere måneder, og så var de lige pludselig der til 150 kroner! De grønne jeans er jeg også rigtig glad for.

3, 4, 8, 10 og 14 har jeg ikke fået hjem endnu, men jeg tror måske jeg var lidt for ivrig da jeg bestilte blusen (8).. den er lidt skør, men også pisse sej!? Jeg er også blevet ret glad for at købe bøger. Fotografi-bogen af Henry Carroll har jeg ønsket mig længe, og nu blev den endelig min! Den anden bog skal lidt være en inspiration til aftensmaden, så jeg ikke spiser så mange pizzaer… hæ.

Andre der også elsker Asos’ app? Eller nogen med gode råd til at få den fjernet igen!?!

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER

Skriv en kommentar