IMG_481765

De fleste af jer kender nok Tryde Andrès fra deres webshop eller måske har I besøgt dem i en af deres butikker. Tryde Andrès sælger high end lingeri, og deres webshop består af lækkert undertøj fra ikke mindre end 50 forskellige brands. På deres webshop fandt jeg dette fine sorte sæt fra Triumph, som jeg fik hjem den anden dag og her efter modtagelsen er jeg virkelig overrasket over hvor god pasformen på BH’en er – det er lidt noget andet end de billige BH’er jeg plejer at købe i H&M. Indrømmet. Jeg kan godt lide undertøj i sort, hvid og grå – ikke for mange farver. Det skal være simpelt, men stadig sexet, og det kan man kun sige dette sæt er. Jeg er i hvert fald ret vild med det. BH’en koster 299,95 og kan købes her, og trusserne koster 149,95 og kan købes her. Begge dele er kun at finde i sort på nuværende tidspunkt, men det kommer også senere i pink, samt i en mix farve af rosa og grå.
I dag står programmet ellers på max afslapning. Efter jeg besøgte nogle veninder i går, og kæresten var i byen med nogle kammerater er vi sgu blevet lidt trætte, og vi besluttede kun at lave nogle småting på huset, og ellers bare æde nachos og chips hele dagen. Pisse go’ idé ikk?

I samarbejde med Tryde Andrès

Ét svar til “T r y d e A n d r è s”

  1. […] crap). Jeg synes bare den er så fin, så jeg købte altså en hos Tryde Andrès da jeg også fik dette fine sæt undertøj hjem. Den står til 260 kr. og jeg synes pengene er givet godt ud, for den er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *