Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

EN TRENDY FARVE – MØRKEGRØN

En trendy farve - MørkegrønBare WAUW, ikk? Jeg er fuldstændig forelsket i denne mørkegrøn lige for tiden. Den skal være OVERALT jeg er – vil male min sofa, alt mit tøj, mine sko – selv mit hår!! Ej okay, det var måske i overkanten. Jeg dropper sofaen… nej, men den er virkelig flot. Jeg har en lille væg i køkkenet som skal males her inden så længe, og det skal virkelig være i denne farve. Jeg vil gerne have den lidt rå, så jeg tror den får en gang spartel først, så den ikke har en helt fin overflade. Det kunne være mega flot. Jeg er stadig sort/hvid – fortvivl ej, men denne farve får gerne lov til at flytte ind.

Har I også en farve på hjernen for tiden?

2 thoughts on “EN TRENDY FARVE – MØRKEGRØN

Skriv en kommentar