IMG_7991

Random billede taget i lejligheden
Jeg er gået på vinterjakke-jagt i dag! Nu synes jeg eddermame det begynder at blive koldt at cykle i skole i min tynde forårsjakke – fy for pokker! Jeg faldt over denne smukke vinterjakke fra ONLY og valgte at tage ned i butikken for at prøve den, da det er meget lettere fordi jeg bor lige ved siden af gågaden, dog havde de den kun hjemme i grøn og blå, og jeg ville rigtig gerne ha’ prøvet den i sort også. Hmm. Er satme i tvivl. Har nemlig ikke fået den fra eBay jeg havde købt, har fået mine penge tilbage, men ville hellere have jakken. Nu skal jeg på jagt igen. Prøver at tage i Rosengårdscentret og kigge lidt senere.

2 svar til “This cold monday”

  1. Hvor er den fine drømmefanger fra? (-:

  2. Kræmmer marked 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *