Jeg nåede aldrig at få smidt et billede på bloggen efter min hårfarvning i sidste uge, men her er en lille sneaker. Det er taget med min telefon, så det er rigtig ringe kvalitet desværre, men jeg tager et nyt i løbet af ugen. Jeg er meget tilfreds med farvningen, udgroningen er væk og det er meget begrænset med gule nuancer i håret. Der er en lille smule gult hist og pist, og blåt fordi jeg bruger blå shampoo, men det skal nok blive fint. Så skal det bare passe sig selv i et par måneder.

2 svar til “The hair color”

  1. Emilie Berg siger:

    Er næsten lige faldet over din blog og elsker den allerede og har et håb om du vil oprette en bloglovin’ så der er mulighed for at følge dig igennem der. Din blog er så idyllisk i både billeder, farver mm. den er fantastisk! 🙂
    xoxo

  2. Tusind tak Emilie! Hvor er det dejligt at høre 🙂
    Nederst på bloggen kan du trykke på B’et og følge via. bloglovin’ 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *