PÅ TELTTUR I DET JYSKE

mikkelkattentelt1-1mikkelkattentelt2-1Jeg ligger endelig på sofaen efter nogle dage rige på oplevelser. Er utrolig bombet og øjenlågene er tunge, men jeg ville lige dele lidt billeder fra en vidunderlig telttur, jeg har været på. Prutfjæs (det er Mikkel – jeg hedder Skidefrans) og jeg kørte i mandags en tur til Rømø, og besøgte de brede strande, store vidder af grønne områder og høje sandklitter. Hold op hvor var der smukt! Dét at lave mad over bål, vågne op til rå natur og møde et rådyr når man åbner teltet om morgenen – dét er fandme fantastisk.

Inden vi nåede Rømø havde vi været en tur forbi Ribe for at se byen og Domkirken, som virkelig er smuk! Det var godt vejr, og byen var spændende at udforske. Både Prutfjæs og jeg elsker at tøffe rundt, snakke om de gamle huse og forestille os hvordan det var, at leve dengang det hele blev bygget. Det er bare pisse hyggeligt.

Efter Rømø kørte vi nord på af vestkysten. Vi havde intet planlagt hjemmefra, og nåede at køre rundt i små 8 timer, før vi slog lejr. På dagen kørte vi bl.a. forbi Blåvand, som er et himmelsk sted! Stedet rummer den smukkeste strand, et fint fyr og gamle bunkere fra krigen, som man kan gå på opdagelse i. Stedet er virkelig et besøg værd!

Vi nåede faktisk at køre helt til Hvide Sande den dag, inden vi fandt et sted at slå telt op. Her gik vi tur, så havnen og tjekkede de kæmpe store vindmøller langs stranden ud. Da vi endelig slog lejr, havde vi fundet et hyggeligt bålhus hvor vi lavede mad og gik efterfølgende tidligt i seng. Vi fik os dog en lille overraskelse, da vi vågnede ved 6-tiden til militær træning få kilometer væk, med både skud og bombeøvelser. Så vi vendte næsen mod hjem, og fuuuck det var dejligt at sove i en seng igen!

2 svar til “PÅ TELTTUR I DET JYSKE”

 1. Sissel siger:

  Ej men… selv en telttur formår du at gøre helt magisk!

  JEG ELSKER DIG! eller dit univers… eller hvad man siger…. *akavet smiley*

  / livetsomungmor.dk

 2. Katarina Natalie siger:

  Hahahah! Hvor du skøn! Tak for din søde kommentar!
  Det var fandme også en go’ telttur XD

Skriv en kommentar