Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

SVEND, STATUS OSV.

Frk. Svend - Udlært mediegrafiker - Katarina NatalieDer har været meget stille på bloggen de sidste par måneder, og det er der et par grunde til. Jeg har nemlig både skrevet min nye DIY bog færdig, som snart udkommer og så er jeg blevet fucking svend! yaaaaaaaass.. Min uddannelse til mediegrafiker er slut, og jeg kan nu kalde mig udlært. Det er pisse mærkeligt – 4 år er gået, og det føles som det var i går, jeg startede på skolen. MEN HVOR ER DET FEDT!!!

Stilheden herinde er derfor slut, og jeg har pisse meget jeg skal fortælle og vise frem. Der er kommet en masse seje projekter til verden i fraværet, og jeg er mega-mega klar med ny energi til at dele inspiration med jer derude, som stadig følger med. Jeg vil også snart udlodde et par af mine DIY bøger her på bloggen – så kig forbi.

Hej så længe!

4 thoughts on “SVEND, STATUS OSV.

  1. Tak Caroline! 😀
    Jeg skulle udarbejde grafiske produkter ud fra fire kernefagligheder: Grafisk design, grafisk produktionsforståelse, typografi og billedbehandling. Hvis du er nysgerrig kan man se opgaverne på mit portfolio 🙂

Skriv en kommentar