Katarina Natalie - 50'er husKatarina Natalie - 50'er husKatarina Natalie - 50'er hus
Så fik jeg åbnet op for min blog igen, efter jeg har bygget et helt nyt site. Det er stadig under opbygning, og meningen er at mit arbejde som grafisk designer og bloggen, skal ligge samlet. Jeg har opsagt mit samarbejde med Bloggers Delight, og vil nu køre det hele selv – og dét har jeg glædet mig til!

Når jeg ikke laver nyt site, eller arbejder, så er vi jo i gang med det her hus… eller det skulle vi have været. Desværre fik vi en lille vandskade i kælderen, som har sat os nogle uger tilbage. Vi har nemlig stadig affugtere stående, som skal suge fugt ud af væggene. Forhåbentlig er der kun en uges tid tilbage, før det er klaret. Det heldigvis været godt vejr, så når vi ikke kunne starte i kælderen, har vi ordnet en masse udvendige ting på huset.

Lige nu er stuen det bedste (og mest færdige) rum, og er her jeg opholder mig mest. Det er blevet et fantastisk rum! Vi har også lige købt den fedeste (men lidt pebrede) sofa, fordi den anden ikke var så god til hund – men det er denne! Jeg regner med at smide lidt billeder af den på Instagram her en af dagene – for den er virkelig fed, og skal vises frem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *