Bedroom/soveværelse interior || Katarina NatalieBedroom/soveværelse interior || Katarina NatalieJeg kommer så småt på plads i lejligheden, og selvom det går langsomt, så synes jeg alligevel hele tiden der sker lidt. Mit soveværelse er jeg virkelig ved at blive glad for, jeg har jo fået malet min væg sort (se dette indlæg) og har ordnet mit smukke metalskab (se dette indlæg). Jeg besluttede mig for at rykke det over på den modsatte væg, og sætte vandrør op på hele den sorte væg, til opbevaring og gaderobe. Jeg synes det er blevet mega nice. Nu mangler jeg bare at lave et stel til min seng, så den ikke står på gulvet, og så skal der også laves kontor – dét glæder jeg mig fucking meget til! Jeg tror det bliver så sejt!

8 svar til “STATUS PÅ SOVEVÆRELSE”

 1. Mette siger:

  Hvor er dit flotte sengetøj fra? Btw. elsker din stil i soveværelset!

 2. Mange tak! Tror faktisk det er købt i Aldi engang, haha 😀

 3. Wauw, det er virkelig flot! Jeg glæder mig spændt til at se projekt kontor om ikke så længe 🙂

 4. Andrea siger:

  Det ser rigtig fint ud – hvor er planten i den hængende krukke fra?:)

 5. Thea siger:

  Er den hængende krukke også fra Bauhaus?

 6. […] Nu synes jeg lige det var på tide at vise mit nye kontorhjørne i soveværelset frem på bloggen, for det er lidt tid siden jeg fik det lavet. I har måske fuldt med i min Snapchat story, da jeg var i gang med det. Selvom det er noget tid siden det kom op, så er jeg altså ikke helt færdig endnu – det er også derfor dette bare er et sneak peek. Skrivebordet er lavet af to OSB plader, som er skruet sammen med tre stykker træ, så det giver et lille opbevaringsrum imellem pladerne. Det er ret cool, synes jeg. Stellet er (selvfølgelig) lavet af vandrør, jeg er ret glad for at lave ting af. I kan se flere billeder fra mit soveværelse i dette indlæg. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *