STATUS PÅ SOVEVÆRELSE

Bedroom/soveværelse interior || Katarina NatalieBedroom/soveværelse interior || Katarina NatalieJeg kommer så småt på plads i lejligheden, og selvom det går langsomt, så synes jeg alligevel hele tiden der sker lidt. Mit soveværelse er jeg virkelig ved at blive glad for, jeg har jo fået malet min væg sort (se dette indlæg) og har ordnet mit smukke metalskab (se dette indlæg). Jeg besluttede mig for at rykke det over på den modsatte væg, og sætte vandrør op på hele den sorte væg, til opbevaring og gaderobe. Jeg synes det er blevet mega nice. Nu mangler jeg bare at lave et stel til min seng, så den ikke står på gulvet, og så skal der også laves kontor – dét glæder jeg mig fucking meget til! Jeg tror det bliver så sejt!

8 thoughts on “STATUS PÅ SOVEVÆRELSE

Skriv en kommentar