Katarina Natalie x NoktoberKatarina Natalie x Noktober
 
Vi er nu en god uge inde i “Noktober”-måneden, som handler om at passe på vores miljø, og spare på vandet. Noktober kampagnen udfordrer folk til ikke at købe nyt tøj i hele oktober, hvor man altså har mulighed for at vinde et spa ophold, og ikke mindst spare verden for over 15.000 liter vand per person.

Jeg har selv valgt at deltage i Noktober, hvilket jeg lige ville give en status på. Jeg er ikke den store tøj-shopper til dagligt, hvilket nok ikke gør så sjovt at læse om at jeg har beholdt pungen i lommen, på mine ture igennem gågaden den sidste uges tid, men jeg ville lige vise et par gode genbrugskup jeg har gjort mig.

Der er i den sidste uge landet to fine sweatshirts i min gaderobe; den strikkede er fra Milla og fundet i en genbrugsbutik til 35 kr., den grå fra FILA er fundet på Tradono til 150 kr., og de hvide sandaler er fra Birkenstock og er købt for 100 kr. – og de virkelig lækre! Derudover har jeg købt en stor kaktus og har selv fået solgt to jakker, et kamera og en taske. Dét er da en god uge! Du har også stadig mulighed for at tilmelde dig udfordringen, ved at klikke på linket herunder.
 

 
 

Katarina Natalie x Noktober i Fyens Stiftstidende
 
Udover at deltage i Noktober, så har jeg jo også valgt at sprede budskabet, da jeg synes det er en rigtig god sag. I den anledning har Fyens Stiftstidende lavet et lille portræt med mine tanker om det her genbrugshalløj, og dét kan man altså læse om i den nyeste avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *