NYT & BRUGT

22.07.17

SORTE ASOS SANDALER

Sorte Asos sandaler | Katarina NatalieJeg har i går aftes bestilt disse overdrevet lækre sandaler hjem. Er ret stor fan af den høje sål, den brede spænde og det rå læderlook. Jeg har længe ledt efter de rigtige sandaler, da de fine fine hvide jeg havde blev slidt op (disse), men nu venter jeg på de basser her – og håber de er ligeså lækre som de ser ud. Derfor bliver jeg nok nødt til at sælge de andre jeg har lige købt (se dem her), da jeg tror de her er mere mig.

 

Få sandalerne her (næsten udsolgt)

← Ældre indlæg

Nyere indlæg →

Kommentarer

 1. Julie

  Hvad str. er de andre sorte? Hvis du beslutter dig for at sælge dem, så er jeg den glade køber!

 2. Katarina Natalie

  De er størrelse 36 😀

 3. Julie

  Perfekt!! Dem vil jeg gerne købe, hvis du beslutter dig for at sælge!

 4. Katarina Natalie

  Super. Det skal jeg nok huske! 😀

Skriv en kommentar