Jeg har været ude og købe nye ting til lejligheden, som om jeg ikke har nips-ting nok, men disse blev også tilføjet til samlingen. Skulls er efterhånden blevet ret så populære at tilføje i indretningen, og det er de også blevet hjemme hos mig; jeg synes de giver et råt og cool brud i min ellers lyse og “romantiske” stil. Uret har jeg ledt efter et stykke tid, da jeg er vild med det retro look, og tallene som vendes automatisk. Coolness.

7 svar til “New home decor”

 1. Beautyfefe siger:

  Rigtig fedt ur! Har også ledt efter sådan et længe hvor har du fundet dit henne ? 🙂

 2. Maria M siger:

  Det ser super godt ud! Hvor har du købt det sølv skull? 🙂

 3. Jeg har fundet mit på eBay 🙂

  Knus

 4. Hej Maria

  Det er fra eBay 🙂

  Knus

 5. Har du et link til de eBay butikker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *