Some home decor

Jeg fik en forespørgsel på bloggens facebookside om jeg ikke ville lave et indlæg med links til hjemmesider hvor de sælger lækker boligtilbehør, og derfor har jeg søgt lidt rundt for at finde et par sider som ikke lige alle kender, men stadig har pisse fede ting. Jeg er faldet over 4 sider som jeg er helt vild med, nemlig madeindesign.co.uk, wolfandbadger.com, alexanderandpearl.co.uk og urbanoutfitters.co.uk. Specielt Alexander and Pearl er en mega fed side, med de fedeste ting til hjemmet. Ellers er ide.dk og ilva.dk to super gode danske forhandlere masser af lækre ting. 
Jeg er ret spændt i denne uge, for min sofa bliver nemlig hentet på fredag, så jeg skal igang med at være kreativ og lave en ny en selv! Yeps. Og så fik jeg lige en mega god idé i går aftes til noget indretning jeg vil tilføje derhjemme. Så der kommer masser af indretningsindlæg de næste par dage. Glæd jer!

5 svar til “Some home decor”

 1. Anonymous siger:

  Vil du ikke ligge links op til de forskellige produkter du har fundet?? 🙂 det er godt nok en jungle at finde rundt i!! Så fedt et indlæg..

 2. Hvad mangler du link til? 🙂

 3. Anonymous siger:

  Har du et link til papirkurven? 🙂

 4. Anonymous siger:

  Det hele 🙂 Vil gerne se priser og mål på nogle af tingene 🙂

 5. Lizette Wallentin siger:

  Lysestagen kan du købe i sinnerup til kun 180 kr 😀

Skriv en kommentar