black-sandals2black-sandals1Nejjjjjj, hvor jeg har glædet mig til at få de her banditter hjem! Er de ikke henrivende? Jeg REV simpelthen mine gamle-slidte-wannabe-Birkenstock-fra-Bilka sandaler af da jeg hentede pakken, og monterede dem straks på mine fødder, som blev så glade. Forfaen, de lækre! En klar anbefaling herfra.

Som du måske har bemærket, så står der et stearinlys lige der midt på gulvet!? Og du har måske tænkt “WTF. Det er mærkeligt.”, for hvem fanden stiller lys på gulvet? Det står faktisk heller ikke dér normalt, MEN nu har jeg endelig fået lavet den lysestage jeg snakkede om i et tidligere indlæg, så ville jeg fandme også vise den frem. Er den ikke fin? Jeg smider et indlæg op i løbet af ugen med fremgangsmåden, og i mellemtiden kan de to andre dukkeprojekter jeg har lavet tjekkes ud lige her, og lige her.

Derimod ligger magasinerne sådan på gulvet, og er ikke bare lagt der for at style billedet. Sådan har de ligget et par dage, siden de faldt ud af skuffen, og der bliver de nok liggende et par dage mere. Bare fordi jeg ka’.

 

Få sandalerne her (næsten udsolgt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *