Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

SKULL HAND TATTOO

Skull hand tattoo || Katarina NatalieDer har været lidt stille på bloggen, og jeg har faktisk slet ikke kunne overskue at ligge noget op. Der har været for meget arbejde, for mange fester, for mange tanker og for lidt tid. Jeg har da også overvejet om jeg skulle lukke den ned, men indtil videre beholder jeg den. I dag skulle I lige at se min nye tattoo, som jeg fik lavet for efterhånden noget tid siden. Er fucking glad for den! Jeg kan slet ikke få tatoveringer nok nu – og der er allerede planlagt flere til august. Jeg flashede min sidste tattoo, som sidder mellem babserne i dette indlæg, og I kan følge min meget dygtige tatovør Rune på Instagram lige her.

4 thoughts on “SKULL HAND TATTOO

  1. Åhh du må ikke lukke bloggen helt – er ret vild med din indretning og alt dit DIY. P.T. er du den eneste blog som inspirer mig – så hellere færre opslag engang imellem end helt nedluk!

Skriv en kommentar