Skull hand tattoo || Katarina NatalieDer har været lidt stille på bloggen, og jeg har faktisk slet ikke kunne overskue at ligge noget op. Der har været for meget arbejde, for mange fester, for mange tanker og for lidt tid. Jeg har da også overvejet om jeg skulle lukke den ned, men indtil videre beholder jeg den. I dag skulle I lige at se min nye tattoo, som jeg fik lavet for efterhånden noget tid siden. Er fucking glad for den! Jeg kan slet ikke få tatoveringer nok nu – og der er allerede planlagt flere til august. Jeg flashede min sidste tattoo, som sidder mellem babserne i dette indlæg, og I kan følge min meget dygtige tatovør Rune på Instagram lige her.

4 svar til “SKULL HAND TATTOO”

 1. Thea siger:

  Ej hvor er den fed
  håber du har en skøn dag 🙂

  lifestylexblogger.blogspot.dk

 2. Bodil siger:

  Åhh du må ikke lukke bloggen helt – er ret vild med din indretning og alt dit DIY. P.T. er du den eneste blog som inspirer mig – så hellere færre opslag engang imellem end helt nedluk!

 3. Tusind tak Thea 🙂

 4. Tak Bodil, jeg kommer heller ikke til at lukke helt ned endnu. Er glad for du følger med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *