Annonce af Helly Hansen

hh5
hh2
27877783_208480929889743_8074262762399727616_n
hh1
hh3
hh4

Jeg var i starten af februar afsted på skiferie, i fantastiske Østrig. Jeg har været i Østrig 3 gange nu, og af alle de steder jeg har været, er Østrig virkelig et af mine favorit rejse destinationer. Landet er så smukt, og her er så mange ting at lave og se. Jeg har været afsted to gange på skiferie om vinteren, og én gang for at køre mountainbike hen af sensommeren. Sensommer i Østrig er noget helt for sig, og jeg håber jeg kan komme afsted igen en dag, hvor der ikke ligger sne, selvom det også er et flot syn, med det hvide landskab.

Her da jeg var afsted sidst, var det som sagt på skiferie, sammen med min kæreste Mikkel, og hans familie. Jeg havde forinden købt nye (brugte) ski, stave og støvler, for vi ikke skulle hen og leje udstyr til mig, som vi gjorde sidste år. Det er for besværligt, og så er det også bare federe at ha’ sit eget. Jeg var også så heldig at blive godt klædt på til turen, nemlig i fuldt Helly Hansen skisæt, samt undertøj, som jeg har været så glad for!

Jeg har også taget en masse billeder på turen, som jeg løbende viser frem på min “kreative” instagram-profil. Den kan man finde og tjekke ud lige her. Lige nu går al min tid med at flytte, ordne og komme på plads. Min gamle lejlighed skal tømmes helt og ordnes, mens vi går og prøver at lave os et hjem i det nye hus. Jeg starter snart bloggen op igen med status. Jeg har nemlig en masse at fortælle, om både huset, og vores lille gadedreng Louie. Det hele går simpelthen så stærkt, men også pisse godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *