Mit hår er efterhånden ved at gro sig en pæn længde, men efter at have haft “kort” hår i lang tid kan jeg ikke rigtig vende mig til det, og aner faktisk ikke hvad jeg skal gøre af det. Jeg synes det er meget slasket, og bare hænger. Er ikke så god til alle de der fancy måder man kan sætte håret op på, fordi jeg ikke gider bruge 100 år på det. Den her måde synes jeg dog er super sød, og så er den rigtig let at lave. Jeg er fan! Så får jeg heller ikke slaskehåret i hovedet hele tiden. Har overvejet at klippe mig kort igen, men det er jo sådan noget man altid fortryder bagefter. Ihhh.
Husk min giveaway som slutter på fredag lige her.

3 svar til “Simple pretty hairdo”

 1. Super nem og fin frisure – den laver jeg også tit 🙂

  Kh Rikke / http://www.madebyrikke.dk

 2. Sus siger:

  Ser super fint ud! 🙂 Og simpelt.. men kan alligevel ikk helt lure det. Hvordan gør man?
  Skal man sno to totter og derefter sætte dem i elastikken?

  Vi to ser ud til at have meget samme stil, så jeg skal klart følge din blog. Især dine Ebay-indlæg er for lækre!

  Kh. Sus/ www.http://bedstitest.blogspot.dk/

 3. Du sætter dit hår i en hestehale, deler det stykke over elastikken i to og tager så det nederste af hestehalen op og rundt om elastikken… kunne det forstås? Ellers kan jeg lave en video hvis det ønskes 🙂

  Og tusind tak for de pæne ord 🙂

  knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *