holmsvarer_7641
holmsvarer_7607holmsvarer_7672
holmsvarer_7671
Jeg var i søndags ude og skyde lidt billeder med Christina Holm Svarer, hvor vi gik en tur i skoven, og skød lidt forskellige billeder. Jeg er stadig meget grøn, i forhold til at have nogen foran linsen, da jeg er mest komfortabel ved at skyde bolig- og produktbilleder, men jeg synes det er super sjovt! Jeg elsker at udfordre mig selv, og det gør jeg meget med sådanne billeder.

Christinas billeder her har jeg givet en overhaling i Photoshop, for at give dem en mere levende, og “eventyrlig” stemning, men hvor det stadig ikke stikker helt af – selvom jeg ellers godt kunne tænke mig, at lave nogle virkelig fantasy-inspirerede billeder! Billederne her af Christina synes jeg blev rigtig fine, selvom jeg snart tænker min gamle 18-55mm skal skiftes ud, da den er ved at være rimelig brugt, og lidt uskarp.

Er du interesseret i at se flere af mine billeder, kan mit portfolio stalkes lige her, og jeg har da også en Instagram, udelukkende til billeder og edits – lige her. God tirsdag aften!

2 svar til “SHOOTING WITH CHRISTINA”

  1. Judith siger:

    Fede billeder, specielt når du normalt ikke tager portrætter. Specielt de to i midten er rigtig gode og edgy.

  2. Katarina Natalie siger:

    Tusind tak! Det var en dejlig kommentar at få med på vejen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *