Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

SHOOTING WITH CHRISTINA

holmsvarer_7641
holmsvarer_7607holmsvarer_7672
holmsvarer_7671
Jeg var i søndags ude og skyde lidt billeder med Christina Holm Svarer, hvor vi gik en tur i skoven, og skød lidt forskellige billeder. Jeg er stadig meget grøn, i forhold til at have nogen foran linsen, da jeg er mest komfortabel ved at skyde bolig- og produktbilleder, men jeg synes det er super sjovt! Jeg elsker at udfordre mig selv, og det gør jeg meget med sådanne billeder.

Christinas billeder her har jeg givet en overhaling i Photoshop, for at give dem en mere levende, og “eventyrlig” stemning, men hvor det stadig ikke stikker helt af – selvom jeg ellers godt kunne tænke mig, at lave nogle virkelig fantasy-inspirerede billeder! Billederne her af Christina synes jeg blev rigtig fine, selvom jeg snart tænker min gamle 18-55mm skal skiftes ud, da den er ved at være rimelig brugt, og lidt uskarp.

Er du interesseret i at se flere af mine billeder, kan mit portfolio stalkes lige her, og jeg har da også en Instagram, udelukkende til billeder og edits – lige her. God tirsdag aften!

2 thoughts on “SHOOTING WITH CHRISTINA

Skriv en kommentar