Scenelys som loftslamper // Katarina NatalieScenelys som loftslamper // Katarina NatalieScenelys som loftslamper // Katarina NatalieJeg sidder ofte og kigger rundt på bl.a. GulogGratis og DBA, og her den anden dag var jeg så heldig at falde over disse smukke lamper, som oprindeligt er scenelys, som har stået på stativer. Sælgeren var en meget flink ældre herre, som førhen havde brugt lamperne når han var ude og optræde, men som ikke længere havde brug for dem. Han havde to sæt lamper, og jeg besluttede mig for at købe begge sæt, og lave til loftslamper, da jeg tænkte der nok skulle sidde én derude og forelske sig i dem, som jeg gjorde.

Er de ikke bare mother fucking seje!? Amen, jeg er så begejstret for dem. Husk at følg med på bloggen, hvis I skulle få lyst til at få fingrene i det andet sæt lamper jeg har, som er nøjagtig magen til. Jeg ligger dem op lige så snart jeg har fået monteret fatning mm. i, så i løbet af de næste par uger er de klar.

12 svar til “SCENELYS OVER MIT SPISEBORD”

 1. Connie siger:

  De er for fede – dem ville jeg gerne have fingrene i *hehe*

 2. Jeanette h siger:

  De er VIRKELIG seje! Jeg vil helt sikkert holde øje, for de ville være geniale at have hængende herhjemme.

 3. Sara siger:

  Igen, så fantastisk kreativ ! Hvor er det bare den fedeste lampe, og elsker det der ‘scene’-agtige look de får – SÅ fedt !

 4. Forståeligt! 😀

 5. Tak Sara, er helt enig 😀

 6. Hannah siger:

  Hvad kommer prisen til at ligge på tror du? Det er en super fed lampe!

 7. Det ved jeg ikke helt endnu, men skal nok opdatere herinde 🙂

 8. Benedicte siger:

  Hvornår kommer de til salg sådan ca? 😊

 9. Der skal lige monteres ledning, fatning mm. Jeg er desværre ikke så hurtig 🙂

 10. Mega fedt og genialt til vores musikstudie!! Er de mon blevet solgt? Ellers skriv meget gerne til 22983077

 11. Mange tak! Ja det kunne være mega sejt! De er ikke solgt endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *