IKEA x Chris Stamp

spanst1-bgnkszj-dmax-fmrvmtwoqspanst-chris-stamp-x-ikea-collater-al-7© IKEA

Det nyeste designsamarbejde IKEA har indgået, er jeg rimelig meget nede med. Den amerikanske designer Chris Stamp, har nemlig sammen med IKEA udarbejdet nogle ret cool items, som er lige min stil, og som jeg tænker ville passe rigtig godt ind i det nye hus.

Den nye kollektion rammer butikkerne i uge 18, men kun i begrænset periode, så det er med at skynde sig, hvis man vil have fingrene i noget! Jeg går selv efter nogle pudebetræk, et par skokasser, en ståstol, notesbogen og så er jeg også helt vild med det gaderobeskab! Det kunne være fedt i en entré…. og måske en basketballring i kælderen! Det kunne da være mega sejt! Eheh.

Er I sultne på mere Chris Stamp, kan der læses om samarbejdet i IKEAs pressemeddelelse lige her.

2 svar til “IKEA x Chris Stamp”

  1. Creativehome siger:

    Tak, cool indlæg og mega nice stil – jeg vil helt klart gå efter stolen. Vi ses i IKEA 🙂

  2. Katarina Natalie siger:

    Den er også mega sej! 🙂

Skriv en kommentar