Jeg er tosset med fisk, og specielt laks og så elsker jeg at bruge det i enten sandwicher eller wraps som disse, og som er utrolig lette at lave. Alt I skal bruge er laks, salat, wraps, creme fraise og salt og peber. De smager bedst hvis de lige ligger i køleskabet natten over, og så er de super gode at tage med på madpakken. Mums. Hvis de lige skal have det ekstra, så fyld dem med avokado også! Det giver en fantastisk smag. Mine var desværre ikke modne, så de blev uden i denne omgang.

Plejer ikke at smide så meget mad på bloggen, men måske der kommer lidt flere opskrifter fremover. 

5 svar til “Salmon wraps”

 1. M-I-A siger:

  Årrrrrrh hvor ser det bare lækkert ud! Det må jeg prøve 🙂
  – Men bliver salaten ikke dårlig, hvis de ligger natten over?

  miaekholm.blogspot.dk

 2. Det er mega lækkert! Og nej, ikke når de ligger på køl 🙂

 3. Caroline siger:

  Virkelig lækker blog du har! Er helt vild med din hjemmelavede sofa;-) Er selvfølgelig blevet læser!

  Kig gerne forbi min blog – http://bycarolines.blogspot.dk

 4. dina melchior siger:

  Jeg elsker din blog og jeg elsker dine billeder, altså…
  Bliver nødt til at spørge, hvilket kamera bruger du, samt hvilket objektiv? er så misundelig på dine fandens lækre billeder!

  Hi hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *