I kælderen er vi endelig blevet helt færdige med at fjerne det gamle betongulv, grave ud, og understøbe ydervæggene. Derfor er vi nu i gang med at lave isolering, og skal have en plan for, hvordan badeværelset skal indrettes, så der kan laves kloak og rør, inden der kommer beton. DET ER JO DET SJOVE! Jeg har været i fuld gang med 3D tegningerne, og efter en masse snak, diskussion, og kompromis (det har faktisk været ret svært), så har vi fået lavet et badeværelse vi begge er tilfredse med, udfra de muligheder vi havde, og har fået det tegnet.

Vi laver en stor bruseniche i beton, som man kan gå ind i, og foran (den hvide kasse) laver vi et rum til håndklæder (se moodboard nederst). Vi var meget i tvivl om vi skulle have beton eller fliser, men vi har simpelthen ikke kunne blive enige om hvilke fliser det skulle være, så lige nu holder vi stadig på beton. Ellers skulle det nok være sådan nogle fliser her (synes jeg) hehe.

Der bliver lofthængt brusehoved, og en betonhylde (eller et rum i væggen) til shampoo + diverse. Vi har haft badekar oppe og vende, men fandt ud af vi begge to foretrak denne løsning.

Området med håndvask bliver holdt ret stilrent, med hvide overflader, kombineret med mørkt træ. Det synes jeg er bedst, når vi har hele brusenichen bygget op i beton. Vi havde snakket om at få to vaske på badeværelset, men da vi også har en ude i bryggerset, på den anden side af væggen, synes vi det var lidt grådigt. Det er også et kælder badeværelse, så det er badeværelset ovenpå, som bliver benyttet mest.

På væggen hvor toilettet sidder, har vi vores fjernvarme armatur siddende. Derfor har vi valgt at lave hele væggen 15-20 cm tykkere, og lave tre store rum ind, så der er god opbevaringsplads. Rummet er alligevel rigeligt stort i forvejen. Den hvide firkant over toilettet bliver til et skab ind til fjernvarmen. Nærmest udført på samme måde som billede 2 i moodboardet. Moodboardet giver en meget god fornemmelse af, hvordan vi har tænkt elementerne. Jeg er meget inspireret af de rå brusekabiner, rum i væggene, og armaturer der kommer ud af væggen.

Selvfølgelig bliver det ikke 100% de samme materialer, amaturer, deco osv. som på tegningerne, men jeg har det med at gå lidt i selvsving, når først jeg begynder! – men synes I om vores tanker, og løsninger? Vi er førstegangsbyggere begge to, og vil meget gerne høre feedback og input, hvis nogen sidder med noget på hjertet. Det er så velkommen!

– I do not own any of these images! Please contact me if you do, I will be happy to credit!

2 svar til “RENOVERING AF BADEVÆRELSE (3D)”

  1. Astrid siger:

    Hvilket 3D program har du brugt? 🙂

  2. katarinanatalie siger:

    Der er brugt Floorplanner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *