Så fik jeg endelig sparket mig selv i røven, og fik lavet det download link til jer som lovet lige siden jeg lavede den i sidste måned. Jeg er super glad for min, den hænger hjemme over skrivebordet. I kan jo selv bestemme hvordan I vil bruge den, og om I vil printe den i A4 eller A3 format. Det er helt gratis.

Alt I skal gøre er at klikke på linket herunder, så popper der en boks op hvor I kan gemme filen (hvis den ikke bliver pakket ud med det samme, skal I selv unzippe filen) herefter ligger den som en klar PDF som I kan printe direkte. Det er da fucking nemt.

Den indeholder i alt 13 sider, 12 sider med måneder og 1 side med hele året. Hvis I downloader den må I meget gerne “like” blogindlægget på Facebook. Jeg håber I bliver glad for den, og der kommer meget snart en efterfølger i form af en huskeliste.

Download kalenderen lige her (ikke længere tilgængeligt)

15 svar til “Print my calendar”

 1. Emilie Bertil siger:

  Årh endelig! Vil printe den med det samme, og hvis jeg må, vil jeg gerne “Reklamere” lidt for den og din blog inde på min? 🙂 Skal nemlig snart have lavet om på værelset, så kunne lave et særligt indlæg kun med din kalender og blog? 🙂

  // Emilie
  http://www.emiliebertil.dk

 2. katarinanatalie siger:

  Det skal du være hjertelig velkommen til! Du må meget gerne sende linket til mig når du har lavet det 🙂

  Kram

 3. Emilie Bertil siger:

  Det vil jeg gøre, ved dog ikke det præcise tidspunkt, da jeg har bestilt skrivebord, men jeg skriver med det samme, det er oppe! 🙂

 4. katarinanatalie siger:

  Det er helt fint 🙂

 5. Camilla Julie siger:

  Super fin kalender og blog!

  / Camilla Julie

 6. katarinanatalie siger:

  Tusind tak Camilla 🙂

 7. Amalie siger:

  Stor respekt til din fede blog!
  Må jeg spørge dig hvor lampen er købt? 🙂

 8. katarinanatalie siger:

  Tusind tak Amalie! Den er købt i Biltema for 69 kr. mener jeg nok 🙂

  Kram

 9. Kathrine siger:

  Hej, jeg ville bare lige høre, hvordan har du hængt din kalender op? 🙂

 10. katarinanatalie siger:

  Bare med sort tape 🙂

 11. Anne siger:

  Det er lidt sent nu.. Kommer der en ny til 2015?! 😀

 12. katarinanatalie siger:

  Den går fra august 2014 til july 2015 🙂

 13. Matilde siger:

  Hvor har du lavet din kalender henne? VIl gerne lave min egen, men mangler et sted at gøre det 😉

  Mvh

 14. katarinanatalie siger:

  Photoshop 🙂

 15. […] en ny “Remember Shit” kalender, for den jeg lavede sidste år er udløbet her i juli (se den her) – og det gjorde der! Jeg fik lige bikset en “Shit to Remember” kalender for 2015 […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *