Print my calendar

Så fik jeg endelig sparket mig selv i røven, og fik lavet det download link til jer som lovet lige siden jeg lavede den i sidste måned. Jeg er super glad for min, den hænger hjemme over skrivebordet. I kan jo selv bestemme hvordan I vil bruge den, og om I vil printe den i A4 eller A3 format. Det er helt gratis.

Alt I skal gøre er at klikke på linket herunder, så popper der en boks op hvor I kan gemme filen (hvis den ikke bliver pakket ud med det samme, skal I selv unzippe filen) herefter ligger den som en klar PDF som I kan printe direkte. Det er da fucking nemt.

Den indeholder i alt 13 sider, 12 sider med måneder og 1 side med hele året. Hvis I downloader den må I meget gerne “like” blogindlægget på Facebook. Jeg håber I bliver glad for den, og der kommer meget snart en efterfølger i form af en huskeliste.