hipstory-bord4hipstory2hipstory3hipstory-bord1Jeg har endelig fået mit spiseområde i stuen færdigt, og hold-nu-kæft jeg er blevet glad for resultatet! Mit nye plankebord har jeg allerede vist frem på min Instagram, men det skulle selvfølgelig også ramme bloggen. Det er fra Hipstory, som er en butik i Odense og Lyngby, der sælger retro og design møbler – og så selvfølgelig plankeborde. Stellet til bordet har jeg selv bygget af vandrør, for at gøre det lidt mere specielt – hvis I har lyst, kan I se hvilke dele jeg har brugt lige her.

Jeg havde faktisk kun 4 stole til bordet, men de brune stole var jeg så heldig at finde i en genbrug i går til 30 kr. stykket. De skal bare ha’ lidt nyt stof på, så er de virkelig fine igen. Det var altså et røverkøb. Hvad synes I om mit nye spisehjørne i lejligheden?

8 svar til “PLANKEBORD OG NYE STOLE”

 1. Camilla siger:

  Wauw hvor ser det godt ud! Har du nogen idé om hvad din bordplade vejer? Og evt hvor meget dine bukke kan bære?

 2. Mange tak! Og det har jeg desværre ikke – men den er fucking tung 😀

 3. Bodil siger:

  Kors hvor er det bord fedt…….. og understellet….

 4. Mange tak Bodil 🙂

 5. Mie siger:

  De der plankeborde er for seje, især det der!
  Hvor er din metalstol fra? 🙂

 6. Tusind tak! Stolen er designet af Niels Gammelgaard for IKEA i slut 70’erne 🙂

 7. Cathrine siger:

  Hvor er “gitter”-stolen fra? :O den er simpelthen så flot

 8. Den er købt af en privat. Er også super glad for den! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *