Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

PHOTOSHOP EDIT: 003

Double Exposure by Katarina Natalie
Endnu et lille Photoshop edit, blev født i går aftes, hvor en idé opstod, og Mikkel modvilligt blev lokket foran kameraet. Jeg har igen brugt metoden “dobbelt eksponering” til at lave billedet. Jeg elsker simpelthen den effekt man kan skabe, ved at sætte to billeder sammen, og jeg fik heldigvis taget flere billeder af Mikkel, inden han stormede ud af stuen, så jeg har mere at lege med. Hæhæ.

Hele teknikken i redigeringen kan man læse om fra mit sidste edit, hvor jeg har beskrevet forløbet i et indlæg. Indlægget kan findes lige her. Hvad synes I om manipulerede billeder som disse?

Følg endelig med på min “kreative” Instagram kn.photographs, hvor jeg poster fotografier, og edits som dette.

6 thoughts on “PHOTOSHOP EDIT: 003

  1. hej ,den side du linker op til siger ikke tilgængelig ? Kn-photographs ? hilsen Pia Madelaine

Skriv en kommentar