PHOTOSHOP EDIT: 001

Photoshop Edit by Katarina NataliePhotoshop Edit by Katarina NatalieNår jeg har tiden til det, kan jeg sommetider godt gå lidt i selvsving i Photoshop. Det er både træer, huse, biller, cykler – endda impulsive selvportrætter som ryger gennem redigeringsmaskinen, og her kan jeg bruge flere timer. Specielt portrætter synes jeg er super fedt at arbejde med, og det kunne jeg godt tænke mig at lave mere af. De planer jeg havde for min lørdag gik i vasken, så derfor måtte jeg finde på noget andet at lave, og det blev til disse billeder (og en masse Game of Thrones). Lidt ego billeder, I know. Jeg har det også meget bedre bag kameraet end foran, så det her er lidt grænseoverskridende. Men hvis man ser bort fra mig som leger modellos, så synes jeg de er blevet ret fine. Den simple grå baggrund gør det så godt med den grønne fra planten, som virkelig giver liv til billederne.

 

Metoden:

Tager man udgangspunkt i mit ego-billede har jeg redigeret billedet primært ved at justere på lys og skygger – til dét bruger jeg mest Burn og Dodge Tool, som er fantastiske redskaber. Så har jeg trukket en del farve ud med Hue/Saturation, og bluret huden med Blur Tool. Øjnene er gjort en smule større, og der er lagt lidt grøn farve i. Til sidst har jeg fritlagt billedet ved hjælp af en maske og Brush Tool, og lagt den grå baggrund på. For at få billedet at stå flottere har jeg lagt Sharpen og Clarity i også. Se evt. mit indlæg med guide til min Photoshop redigering lige her, hvis I vil vide mere om værktøjerne.

Hvad synes I om billederne? Jeg kunne godt finde på at vise flere frem, hvis der er stemning for det. Jeg får ofte mails omkring fotografering og redigering, så tænker det kunne være relevant. Jeg har bl.a. en redigering liggende af en gammel bygning, som jeg er ret glad for. Nåmen, uanset stemning smider jeg det nok op alligevel…

11 svar til “PHOTOSHOP EDIT: 001”

 1. super fede billeder! Jeg er helt vild med farven 🙂

  Hilsen Kirsten
  http://kirstenthulesen.dk/

 2. Maria-Isabella siger:

  Mere af det!! *Emoji med hjerter i øjnene*

  Og så bliver jeg lige nødt til at spørge hvor den skjorte/bluse ting er fra? Den er pææn!

 3. Katarina Natalie siger:

  Tusind tusind tak! 🙂

 4. Katarina Natalie siger:

  Fedt at høre! 😀
  Den er fra mærket FRANSA, og er en gammel sag jeg har stjålet fra min mor. Hæhæ.

 5. Sara siger:

  Jeg siger også ja tak til flere af denne slags indlæg. Kunne også virkelig godt tænke mig en guide til hvordan du fritlægger – især personer og hårstråene på deres hoveder 🙂

 6. Katarina Natalie siger:

  Vil jeg meget gerne vise! 😀

 7. Sofie siger:

  Yes please til flere guides! Jeg vil enormt gerne blive bedre til at redigere mine billeder i PS.

 8. Katarina Natalie siger:

  Fedt at høre!

 9. Sus L. Hansen siger:

  Det ser da super godt ud!
  Jeg er vild med det udtryk, som du har givet billederne med kontrasten mellem den kolde grå baggrund og den stærke grønne farve i planten samt de skygger, der ligger på dig. Det ser meget flot ud!

 10. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak Sus! Hvor er du go 😀

 11. pernille albers siger:

  vil meget gerne lære mere om fototeknikker. piv god ide hvis du spørger mig!
  ser så lækkert ud det du får lavet KN!

Skriv en kommentar