Personlige plakater – En unik gaveidé

Jeg er rimelig sikker på, at personlige gaver, eller i hvert fald gaver man har gjort noget ud af, er de alleraller bedste man både kan give og modtage. Sådan har jeg det i hvert fald. Derfor da min svigerinde spurgte, om jeg ikke kunne hjælpe hende, med en personlig gave til en konfirmation, sagde jeg selvfølgelig ja, og gik hurtigt i gang.

Jeg elsker at finde på kreative idéer, og lave ting, som gør andre glade, eller som kan inspirere. Konfirmanden fik en personlig plakat, med billeder af hende, og familien. Den gjorde stort indtryk, og derfor måtte jeg gøre mere ud af det. På den måde kom My Personal Poster til verden.

My Personal Poster er et koncept, hvor man har mulighed for at lave sin egen personlige plakat. Det gør man ved på hjemmesiden, at uploade billeder og skrive tekster, til de minder, man ønsker at få op på væggen.

Plakaterne kan både gives som en personlig gave, til fx Mors / Fars Dag, fødselsdage, konfirmation, dåb og bryllup, eller til én selv, med fx minder med sine børn og familiemedlemmer. Konceptet er helt nyt – altså helt nyt. Det kom til verden for en uge siden, og jeg er stadig ved at nurse om det, og finde ud af hvordan det er mest lækkert og brugervenligt, og så skal jeg have fundet nogen søde mennesker, som kan hjælpe mig med at være forsøgskaniner, så jeg kan få lavet noget video- og billedindhold til shoppen, og sociale medier.

Da projektet er så nyt kunne jeg rigtig godt tænke mig, at få en masse konstruktiv feedback, og høre om der er noget som kan gøres bedre. Derfor ville det være så dejligt, skulle I få lyst til at kigge forbi webshoppen, og skrive hvad I synes om helheden, og om det var noget I kunne finde på at bruge. I kan finde den lige her.

2 svar til “Personlige plakater – En unik gaveidé”

  1. Frederik siger:

    Efterhånden som folk oplever mere og mere velstand og i større grad selv kan gå ud og købe de ting de nu mangler, er personlige gaver og oplevelsesgaver blevet endnu mere populære! Der er heller intet så skønt som at modtage en personlig gave 🙂

  2. katarinanatalie siger:

    Tak for din kommentar. Det har du helt ret i 🙂

Skriv en kommentar