Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

PERNILLE CORYDON “BRICK” RING

Katarina Natalie x Selected Designers (designer: Pernille Corydon)Katarina Natalie x Selected Designers (designer: Pernille Corydon)Katarina Natalie x Selected Designers (designer: Pernille Corydon)Denne ring fra Pernille Corydon er nok en af favoritterne i min smykkesamling – hold kæft den er pæn! Den hedder “Brick ring” og er i oxideret sølv. Vil nok mene det er en af de fineste statement ringe, jeg længe har båret på min langefyr. Der synes jeg den sidder bedst. Den er mega cool, rå og rocket, og kan både styles alene, for et mere simpelt look, men også sammen med andre ringe – dog ville jeg sige simple ringe passer bedst sammen med.

Hvis I er lige så begejstrede for den smukke ring som jeg er, så kan I få fingrene i den lige her.

 

I samarbejde med Selected Designers

4 thoughts on “PERNILLE CORYDON “BRICK” RING

Skriv en kommentar