DIY blomservaserDIY blomstervaserI går fik jeg lavet disse to super fine DIY blomstervaser, som jeg er blevet ret godt tilfreds med. De er virkelig simple at lave, og så kan man jo dekorere dem på 1000 forskellige måder! Jeg er bare helt vild med sort/hvid (obviously) og også med insekter, så det var de motiver jeg valgte. Man kan få en masse forskellige i Panduro, og alle materialerne til denne DIY kan købes i deres butikker. Selvom det er lidt svært for mig at indrømme… så er det måske alligevel lidt forfriskende med en smule farver på bloggen, i form af de smukke blomster. Men ikk sig jeg har sagt det! Se hvordan vaserne laves i videoen – og husk at vælge HD.

I samarbejde med Panduro

8 svar til “DIY blomstervaser”

 1. Sara siger:

  De er såå cool – tror jeg vil forsøge mig med nogle lignende, det ser super simpelt ud. Elsker allerede dit samarbejde med Panduro (:

 2. Tusind tak Sara – de er nemlig super simple at lave 🙂

 3. Hold da kæft (undskyld sproget, men et bandeord er i sin ret her) hvor er de fede!!
  Det må jeg prøve det der! Hvad kostede det ca i alt? 🙂

  http://www.camillaoverby.dk

 4. Tusind tak!!! Tror det ligger omkring 50-100 kr. samlet for flasker, maling og insekterne 🙂

 5. Malene Andersen siger:

  Nej hvor ser det godt ud!
  Hvordan får du insekterne sat på? og dupper du med lidt sort maling til sidst?

  Hilsen en fan af bloggen, der har været væk i lidt tid, men nu er tilbage igen!!

 6. Du kan se i videoen hvordan de kommer på, og ja dupper med lidt maling til sidst 😀
  Dejligt at ha dig tilbage!!

 7. […] fik i går aftes lavet en plakat, af nogle af de bugs jeg havde tilbage fra dette Panduro projekt. De må jo ikke gå til spilde. Desværre løb mit kamera tør for strøm undervejs, og så er mit […]

 8. […] fik i går aftes lavet en plakat, af nogle af de bugs jeg havde tilbage fra dette Panduro projekt. De må jo ikke gå til spilde. Desværre løb mit kamera tør for strøm undervejs, og så er mit […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *