OUTFIT NO. 210815

IMG_7441(2)

WEEKDAY bluse // Lowepro backpack // Nelly støvler
Nikolaj og jeg var tilbage i august et lille smut i Stockholm. Vi slappede af, cyklede rundt, var på Formex boligmesse og spiste lækker mad i 4 dejlige dage. Stockholm er helt fantastisk, og hvis I overvejer en lille weekend-get-away kan Stockholm virkelig anbefales. Der er simpelthen så hyggeligt, specielt i den gamle bydel og Södermalm hvor vi boede. Billederne her har jeg ikke fået smidt på bloggen, men de er også bare et par hurtige billeder vi tog i lille gågade i den gamle by. Jeg vil gerne snart på ferie igen, storbyferie eller charterferie, det er lige meget. Vi har faktisk snakket om at tage en tur til London her i foråret, så det glæder jeg mig meget til.

Hvor har I sidst været på ferie, og kan I anbefale et godt sted?

Skriv en kommentar