NFK_05812NFK_0604NFK_0628

maya Cph hat // byBurin taske // ONLY frakke // H&M sko
Jeg har fået nogle super fine ting hjem til gaderoben i sidste måned. Alle som har fulgt med her på bloggen i noget tid, de ved jeg holder mig mest til sort, hvid og grå, både når det gælder boligindretning, men også tøj og accessories. Derfor er jeg helt vild med dette outfit, og hele udtrykket i billederne, som er taget af min meget dygtige kæreste Nikolaj. Hatten er fra maya copenhagen, og jeg synes virkelig den er flot! Den fuldender et outfit som dette, og passer specielt godt til hvis man skal til koncert eller på festival. Tasken er fucking lækker! Den er fra byBurin, og er i det blødeste sorte læder. Den er virkelig et must-have, som alle burde ha’ i deres gaderobe. Jeg er fan.

I samarbejde med byBurin og maya Cph.

5 svar til “OUTFIT NO. 150815”

  1. Anne siger:

    Virkelig fede billeder! Har du link til din super fede only-jakke, som du har på på billedet? 🙂

  2. […] Se hvordan jeg har lavet murstensvæggen af flamingo lige her. 6. En fin hat. Se hele outfittet i dette indlæg. 7. Lidt nips i vindueskarmen. Plantede kaktussen i en cylinder vase, og den vokser bare helt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *