christel04christel03

Noir Desire taske // Design by Christel bukser // Aliexpress sneakers
Vi kom hjem efter en dejlig afslappende weekend på Ærø i søndags, og vi fik ikke taget så mange billeder som jeg havde planlagt, grundet det dårlige vejr, men jeg fik taget et til en ny plakat jeg vil lave. Disse billeder tog vi i går, da vi var på vej ind til byen for at shoppe lidt. Bukserne fra Design by Christel viste jeg også frem i dette indlæg, og jeg er så glad for dem! De kan virkelig anbefales. I kan selv få fingre i dem på Christels webshop lige her. Hvis I har lyst til at se mere fra Christel, så kan I fange hende på Instagram lige her, og på Facebook lige her.

I samarbejde med DESIGN BY CHRISTEL

6 svar til “OUTFIT NO. 091115”

 1. Em siger:

  Super super fint outfit! Hvor er din trøje fra? Btw, Jeg venter stadig spændt på at se dine nye støvler i aktion!😍

 2. Victoria siger:

  Dit outfit, dit hår, dine billeder – alt er on point her!!

 3. Tusind tak! Min bluse var en prøve jeg fik med hjem fra mit gamle arbejde hos OBJECT. Den blev aldrig til noget, så den forhandles desværre ikke. Støvlerne skal nok komme i løbet af ugen 🙂

 4. Tusind tusind tak Victoria 🙂

 5. Pernille Weidich siger:

  Hvor er dine sneakers fra? 🙂 Lækkert outfit!

 6. Mange tak! 🙂
  De er købt på Aliexpress. Bloggede om dem her: http://katarinanatalie.dk/blog/new-cool-sneakers/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *