christel04christel03

Vi kom hjem efter en dejlig afslappende weekend på Ærø i søndags, og vi fik ikke taget så mange billeder som jeg havde planlagt, grundet det dårlige vejr, men jeg fik taget et til en ny plakat jeg vil lave. Disse billeder tog vi i går, da vi var på vej ind til byen for at shoppe lidt. Bukserne fra Design by Christel viste jeg også frem i dette indlæg, og jeg er så glad for dem! De kan virkelig anbefales. I kan selv få fingre i dem på Christels webshop lige her. Hvis I har lyst til at se mere fra Christel, så kan I fange hende på Instagram lige her, og på Facebook lige her.

I samarbejde med DESIGN BY CHRISTEL

udgivet i EGO

6 kommentarer til “ OUTFIT NO. 091115 ”

  1. Super super fint outfit! Hvor er din trøje fra? Btw, Jeg venter stadig spændt på at se dine nye støvler i aktion!😍

  2. Tusind tak! Min bluse var en prøve jeg fik med hjem fra mit gamle arbejde hos OBJECT. Den blev aldrig til noget, så den forhandles desværre ikke. Støvlerne skal nok komme i løbet af ugen 🙂

Skriv en kommentar