Ophæng til sko - IKEA hack | Katarina NatalieOphæng til sko - IKEA hack | Katarina NatalieJeg har længe manglet plads til mine sko, men har nu endelig fået lavet en løsning i soveværelset. De har ellers bare ligget i en kasse under sofaen, men i går gik jeg lige i krig og fik sat mit nye ophæng op. Jeg har brugt en lamelbund fra IKEA til sølle 75 kr., som er blevet spraymalet og hængt op med et par skruer. Super nem og billig løsning!

Jeg har brugt denne lamelbund. De fås også i andre størrelser lige her.

 

Her i aften har jeg faktisk færdiggjort endnu et projekt – som er blevet pisse fucking sejt! Hvis I kigger forbi min Snapchat story (katarinanatalie) så kan I se et lille sneak peek. Ellers må I vente til i morgen! Hav en dejlig aften derude.

9 svar til “OPHÆNG TIL SKO // IKEA HACK”

 1. Stephanie siger:

  Jeg er helt vild med, hvor gennemført din stil er. Så fedt! 🙂

 2. Tusind tak Stephanie! 🙂

 3. Sabatina siger:

  Det ser virkelig godt ud!!!

 4. Tina Nielsen siger:

  Super fedt, men kan simpelthen ikke gennemskue hvordan skoene bliver siddende???

 5. Hælen hviler bare på pladen 🙂

 6. Anna siger:

  Ihh, sikke nogle fine tasker som også hænger der! Hvor er de fra, og har du evt. link? 🙂

 7. Prøv at søg på ‘taske’ her på bloggen. Så kommer der nogen af dem frem 🙂

 8. […] Se mit sidste DIY projekt lige her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *