Opbevaring i entréen | Katarina Natalie BlogJeg fik forleden sat et par kroge op i entréen, som jeg bruger til lidt ekstra opbevaring af bl.a. caps og mit headset. Krogene sad i mit gamle metalskab, men da jeg ikke skulle bruge dem der, så synes jeg de passede perfekt over min knagerække. Knagerækken er også forholdsvis ny – jeg viste den frem i dette indlæg, hvor I også kan læse hvad man skal bruge for at lave en magen til. Jeg er sindssyg glad for den! Min entré er også snart ved at være færdig, og jeg glæder mig til at vise den frem her på bloggen.

I denne uge har jeg ferie, så jeg får lavet en lille smule i lejligheden. Bl.a. skal jeg have malet mine døre, og så skal soveværelset vist også snart laves færdigt…. årh, alle de projekter.

2 svar til “OPBEVARING I ENTRÉEN”

  1. Lisbeth siger:

    Har længe gået og tænkt over, hvad jeg smart kunne gøre med mine høretelefoner 😀 De ender altid på bordet – og det fylder og er grimt 😀 Tror jeg snupper den ide – og så super praktisk at have i entré, hvor man jo altid tager dem af og på 😀

  2. Ja nemlig, jeg bruger mine hver dag, så det er godt lige at have dem ved hånden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *