om mig

Mine arbejdstitler:

– grafisk designer
– webudvikler
– fotograf
– kunstner

Mest af alt er jeg en kreativ og nysgerrig sjæl, som elsker at skabe smukke visuelle elementer, både on- og offline, i samarbejde med spændende personligheder jeg møder på min vej. Jeg har altid et hoved fyldt med idéer, og bliver meget nemt inspireret når jeg er sammen med mennesker, som er passioneret og åbne for gode, positive energier. 

baggrund

Hej – og velkommen hertil! Mit navn er Katarina Natalie Andersen, og heraf navnet på min lille enkeltmandsvirksomhed KANÁ studio.

Jeg er uddannet grafisk designer fra 2017 med elevtid i Bestseller, og fra designbureau. Efterfølgende har jeg haft stillinger som både fastansat og freelancer i forskellige større og mindre virksomheder.

Jeg har udover mine kompetencer indenfor grafisk design, også erfaring med udvikling, og assisterer derfor også med kodede opgaver, som fx custom WordPress design og opsætning.

Igennem hele mit liv, har jeg haft et kamera med mig. Jeg havde altid kamera med til fester og begivenheder, helt fra jeg var 14 år. Jeg var bare hende der altid tog billeder.

Min passion har jeg stadig, for det er bag et kamera jeg finder ro og glæde. Jeg arbejder både indenfor at fotografere portræt og interiør, samt produkt og miljøer for virksomheder.

Når jeg er bag et kamera, så ser jeg udtryk, vinkler, historier og følelser. Jeg elsker at være kreativ, og jeg er utrolig beæret og taknemmelig for, at jeg kan være det hver dag i mit arbejde.

Interesseret i at vide mere om min baggrund?

Støt en kunstner – Katarina Natalie – Kunstprint og malerier

kreativ sjæl

jeg elsker at udfolde mig kreativt og skabe visuelle fortællinger

Når jeg holder fri og ikke befinder mig bag en computer, eller et kamera, kan man finde mig med en pensel i hånden.

Jeg maler med både akvarel og akryl, og det er oftest smukke stærke kvinder og fugle som bliver mine motiver.